AKTUELNO

Uskoro ćete moći svako jutro da je gledate na TV Pink.

Omiljena voditeljka jutarnjeg programa "Novo jutro" na ružičastoj televiziji Dea Đurđević vraća se na svoje radno mesto, posle skoro pet meseci otkad je doživela stravičnu saobraćajnu nazgodu.

Ona je vodila "Novo jutro" sa svojim kolegom Predragom Sarapom kada je u programu gostovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a odmah nakon emisije stala je pred kamere najgledanije emisije o poznatima "Premijera".

Foto: TvPink Printscreen

Tu su svi, baš mi je drago što su takvi i što me toliko vole. Hiljadu puta sam čula dok smo razgovarali: "Je l' ti treba nešto? Tu smo ako ti treba nešto... Dea, je l' sve u redu?" I kad sam došla isto, to je velika količina ljubavi, neverovatna. Ja sam ušla u studio i meni su kolege apludirale, to je takva potvrda kakve prijatelje imam ovde. Mi smo jedna velika porodica, Pink je uvek bila jedna velika porodica i to jeste čar naše firme jer se ovde prvo ceni čovek, pa onda sve ostalo - rekla je Dea, a zatim dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Sarapi su bile oči pune suza, to je zaista lepo da imaš nekog takvog, ko te zaista voli, a radiš s njim.

Lepa voditeljka bila je veoma euforična, pa nije krila svoju sreću što se vratila u svoju drugu kuću.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KIJA DANAS IMA DVA RAZLOGA ZA SLAVLJE! Pre godinu dana život joj se promenio iz korena, a najvažnijoj osobi u njenom životu danas je rođendan, njena poruka slama srca (FOTO)

Osećala sam se kao kod kuće, kao svoj na svome, ali sam bila mnogo srećna, osetila sam veću količinu sreće nego kad dolazite svaki dan na posao - navela je Dea, a zatim se osvrnula i na to kako su se njoj poslovni i privatni život isprepletali:

Foto: TvPink Printscreen

Uglavnom su poslovni odnosi strogo poslovni, a ja sam to prekršila na više strana, pogotovo kad je reč o Mladenu, pa onda počela sam da se družim sa nekim ljudima sa kojima sam u poslu, ali stvarno je lepo kad sediš pored nekog toliko sati dnevno na poslu, a znaš da te voli.

Ukoliko ste propustili da pogledate današnje izdanje emisije "Premijera" to možete učiniti u snimku koji sledi.

R. L.

#Dea Đurđević

#Premijera

'