AKTUELNO

To su neke stvari za koje treba vreme da prođe i treba da ostanu u intimi - rekla je glumica.

Vest da će se Mirka Vasiljević po četvrti put ostvariti kao majla pre nekoliko dana odjeknula je u medijima. Fanovi su bili oduševljeni, Mirka je ćutala.

Foto: Printscreen Youtube

Sve je počelo prošle nedelje u emisiji kod Ognjena Amidžića. Glumica se nekoliko puta zapitala da li je nekome danas zaista interesantno to da li je ona ponovo u drugom stanju sa nevenčanim suprugom Vujadinom Savićem, međutim navode da je u blagoslovenom stanju nije dematnovala.

Mirka je u ''Amidži šouu'' pokazala test za rano utvrđivanje trudnoće na kom su bile dve crtice.

- Nisam ovo radila dve godine. Ima dve crte, ne znam šta to znači izgleda da ću morati da ga ponovim - našalila se Mirka tada.

Foto: Printscreen Youtube

Na pitanje da li ipak planira dete, s obzirom na da je na neki način demantovala da je trenutno u drugom stanju, Mirka je za Pink.rs rekla:

- Ja nikada, iskrena da budem, nisam dematovala da sam trudna niti sam to potvrdila. To su neke stvari za koje treba vreme da prođe i treba da ostanu u intimi. Postoje neke stvari koje su izmišljene među ljudima. Nekada se to nije govorilo do ne znam kog meseca i to sa veoma dobrim razlogom. Tako i ja, sva tri puta kada sam bila trudna to nisam objavljivala na sva zvona - kazala je Mirka i dodala:

- Nikad nisam rekla ni ''Da, trudna sam'' ni ''Ne, nisam''. Ovoga puta sam bila samo u fazonu: ''Okej ljudi, ovo više nije interesantna tema''. Šta će biti u budućnosti, vreme će pokazati. Ako bude bilo i peto i deseto dete i ono će se u nekom trenutku roditi pa ćete videti da li sam bila trudna.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: B. Radonić

#Mirka Vasiljević

#Vujadin Savić

'