AKTUELNO

I ovog četvrtka gledaoce TV Pink očekuje uzbudljivo izdanje emisije "Ja imam talenat".

Budućim roditeljima Ani Nikolić i Stefanu Đuriću Rasti i ovog četvrtka najveću pažnju će privući jedan od najmlađih takmičara u aktuelnoj sezoni emisije "Ja imam talenat", koji će svoj prvi nastup na velelepnoj sceni pamtiti zauvek.

Foto: Printscreen

Talentovani dečak uspeo je svojim plesom da podigne publiku u studiju na noge, ali i članicu žirija Anu Nikolić, koja je na oduševljenje svih prisutnih sa takmičarom zaigrala na sceni.

Foto: Printscreen

Tu iznenađenjima nije bilo kraja - kada je Rasta čuo da takmičar sutra slavi rođendan, rešio je da mu pre svih uputi čestitku i daruje ga poklonom koji nije ni sanjao da će dobiti u emisiji "Ja imam talenat".

Foto: Printscreen

Imam jedan poklon za tebe, pošto si rekao da ti je sutra rođendan - rekao je Rasta, i izašao na scenu kako bi iznenadio stidljivog dečaka.

Foto: Printscreen

Đurić je sa sebe skinuo skupoceni Versaće lanac, koji je jedan od njegovih omiljenih aksesoara, i poklonio ga dečaku, na oduševljenje ostalih žirija, ali i svih u studiju koji su njegov gest nagradili gromoglasnim aplauzom.

Foto: Printscreen

Rasta mu je još jednom čestitao rođendan i poljubio ga, a talentovani dečak mu se zahvalio na poklonu.

Ne propustite novu epizodu spektakularnog šou programa "Ja imam talenat" koji je na programu ovog četvrtka u 21:30 na Televiziji Pink!

Autor: D. Tanasijević

#Ana Nikolić

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

#Televizija Pink

'