AKTUELNO

Dobila ovacije publike i žirija.

Ovu spektakularnu drugu polufinalnu emisiju najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima "Pinkove zvezdice - All stars" zatvorila je Isidora Mitić. Ona je na velelepnu Pinkovu scenu izašla osma po redu i izvela pesmu "Bang Bang" koju u originalu izvode Džesi Džej, Arijana Grande i Niki Minaž.

Foto: Pink.rs

Isidora je ovoga puta uspela da prevaziđe samu sebe. Ona je imala mnogo blistavih momenata u ovoj jubilarnoj petoj sezoni takmičenja, a večeras je sve uspela da zaseni, zajedno sa plesačima koji su doprineli da ovaj nastup izgleda svetski. Na kraju je Isidora dobila gromoglasan aplauz i vrisak iz publike.

Foto: TvPink Printscreen

Petočlani žiri, koji večeras inače nema pravo glasa, nije ostao imun na Isidorin nastup, pa je dao i svoj komentar.

Ona je trebalo ovu pesmu da peva u nekom krugu, a ja sam joj rekla da izabere i pokida onaj deo gde Niki Minaž repuje. Pokidala si, jako sam ponosna na tebe i drago mi je što je pesma konačno došla u prave ruke. Dobila si ovacije od mene - rekla je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Jako mi je drago što ne glasamo, jer bih ja iscenirala neki beg, slomila bih nogu, ne znam. Bila si spektakularna večeras, svaka čast. Ja ti želim puno sreće u odabiru pesme, tada ti treba samo sreća jer sve ostalo imaš - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si pevačica koja je sklona da peva visoko i kad nije potrebno, ali si večeras našla meru. Mi smo se zalepeli za stolice. Ne treba sve vreme da vrištiš, da nas držiš u tenziji. Večeras si bila najbolja do sada, tako to treba da se radi, izabrala si pesmu koju voliš, koju osećaš, ukrasila si je, a nisi je upropastila. Ulepšala si ovu pesmu, a to nije lako. Svaka čast, bila si odlična - istakla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Isidoru Mitić, njen redni broj za glasanje je 11, a za nju možete glasati tako što ćete pratiti uputstvo za glasanje u nastavku!

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Kompletan Isidorin nastup možete pogledati u narednom snimku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Isidora Mitić

#Pinkove zvezdice - All Stars

'