AKTUELNO

Svi smo da zebnjom pratili tok lečenja i sada smo nekako presrećni što nam se naša Deica vraća, rekao je Sarapa.

Nakon teške saobraćajne nesreće, koja se dogodila pre četiri meseca, u kojoj je umalo izgubila ruku, voditeljka "Novog jutra" Dea Đurđević vraća se na TV Pink. Kada je nedavno posetila svoju matičnu kuću i gostovala u "Nacionalnom dnevniku", Dein susret sa kolegama bio je veoma emotivan, a tom prilikom je uvek nasmejana voditeljka istakla kako jedva čeka da se vrati na ekrane.

Ta želja joj se ostvarila - uz terapije i odličan tim lekara koji stoji iza nje, Dein oporavak napreduje odlično, te se na radost kolektiva TV Pink i gledalaca, već u julu vraća u "Novo jutro".

Ove sjajne vesti je sinoć sa svojim pratiocima na Instagramu podelio Željko Mitrović, rekavši kako "je Dea odbila da pogine, zatim odbila da izgubi ruku, zatim odbila da leži godinu dana, ali nije odbila da se vrati na program TV Pink već u julu".

Dea nije mogla da sakrije uzbuđenje zbog povratka na ružičastu televiziju posle ovog teškog perioda, a ova vest je obradovala i Predraga Sarapu, sa kojim je vodila "Novo jutro".

Radujem se povratku drage koleginice Dee. Svi smo da zebnjom pratili tok lečenja i sada smo nekako presrećni što nam se naša Deica vraća. Sačuvali smo rejting u izdanju bez nje i podigli lestvicu. Biće mnogo lakše u tandemu koji pobeđuje nositi se sa programskim izazovima. Tim 'Novog jutra' i tandem Dea - Sarapa ponovo će blistati punim sjajem. Biće mi mnogo lakše, a gledaocima daleko zanimljivije da nas gledaju ponovo zajedno - rekao je Sarapa povodom Deinog povratka.

Foto: Pink.rs

Vesti od Deinom povratku obradovale su sve gledaoce TV Pink, koji su joj svih ovih meseci pružali nesebičnu podršku. Verujemo da svi s nestrpljenjem očekujute trenutak kada će vam uvek nasmejana Dea zajedno sa Predragom Sarapom, poželeti dobro jutro u najgledanijem jutarnjem programu "Novo jutro".

Autor: M. Đ.

#Dea Đurđević

#Jutarnji program

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

'