AKTUELNO

Ekipi "Paparaco lova" ništa nije promaklo.

Pri vrhu liste najbahatijih vozača emisije "Paparaco lov" nalazi se pevač Aca Lukas, a da ne mari kako se ponaša za volanom dokazuju novi snimci koji su zabeleženi u Beogradu dok je folker bio za volanom.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Aca je usnimljen pre nekoliko dana na aerodromu "Nikola Tesla", kada se vratio sa jednog putovanja, a zatim je od strane paparaca praćen kako se ponaša u saobraćaju. U snimcima koji su napravljeni, primetno je da je Lukas često menjao trake i gazio linije sa strane.

Foto: TvPink Printscreen

Sa desne strane automobila primećene su i ogrebotine, kao i da su mu ulubljena vrata, zbog čega se može zaključiti da je Lukas imao žestoko "čukanje" u proteklom periodu. Lukas se sa aerodroma uputio ka svom stanu u Banjici, gde ima veliki stan koji mu je ostao nakon razvoda od bivše supruge Sonje Vuksanović.

Foto: TvPink Printscreen

Pola sata kasnije, Aca je usnimljen kako je izjurio iz stana, a zatim počeo da pravi grube prekršaje u saobraćaju, kao što su preticanje na punoj liniji, preticanje na pešačkom ili zaobilaženje autobusa ne mestu gde to nije dozvoljeno.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

U jednom momentu jedna je izvukao živu glavu, s obzirom na to da je ušao u čuvene "makazice", kada je u krivini na punoj liniji zaobilazio kamion, a onda mu je u susret naišao drugi kamion. Aca je tada u poslednjem momentu uspeo da se vrati u svoju traku.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#Aca Lukas

'