AKTUELNO

Svetlana Ceca Ražnatović obradovala je publiku ekranizacijom pesme sa novog albuma.

Najveća balkanska zvezda odlučila je da sa novog albuma prvo snimi spot za pesmu "Nevinost". Svetlana Ceca Ražnatović je sa timom saradnika spot snimala tri dana na Avali, a i pored niskih temperatura, ekipa je profesionalno odradila sve, a rezultat toga je sjajan spot.

Pesma ''Nevinost'' je prva numera sa novog albuma za koju je snimljen spot u saradnji sa "Toxic Entertainment-om" i naftnom kompanijom "OMV".

Foto: Printscreen Youtube

Spot je premijerno prikazan na TV Pink  u emisiji ''Dobar dan sa Deom i Sarapom'', a ekipa emisije "Premijera" je bila na promociji spota. Čitaoci portala Pink.rs imaju priliku da zavire na promociju i saznaju šta je Ceca rekla o ovom projektu.

Foto: Printscreen Youtube

Bila je divna atmosfera, radila sam sa divnim ljudima, profesionalcima. Mada ja uvek radim sa profesionalcima, to nije ništa novo. Oduševljena sam i mislim da će se mojoj publici dopasti. Spotu su se najviše obradovali blizanci, sinovi moje sestre, definitivno - rekla je Ceca.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Ceca u spotu izgleda kao snežna kraljica, a oni koji su već videli ovu ekranizaciju mišljenja su da veoma podseća na scene iz serije "Igra prestola". A da li će maneken koji se pojavljuje u njenom spotu, Aleksandar Petrović, postati popularan kao svaki do sada, ostaje da saznamo.

Foto: Marina Bugarčić

Autor: J. V.

#Svetlana Ceca Ražnatović

#spot

'