AKTUELNO

Nije joj lako.

Popularna pevačica Katarina Živković ovih dana prolazi kroz težak životni period. Naime, mlada zvezda nedavno je saznala da boluje od insulinske rezistencije, što ju je preplašilo i nateralo da svoj život promeni iz korena.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je otišla kod lekara, primetila je da nešto nije u redu sa njenim zdravljem. Ona nije mogla da zaustavi suze kada joj je doktorka rekla šta je u pitanju.

Primetila sam da mi manjka energije, da se sve više umaram kako na nastupima, tako i van njih, ali i da je sam kvalitet mog života lošiji. Uradila sam običnu krvnu sliku, koja je pokazala da sam savršeno zdrava, ali i da imam izvesna odstupanja kada je reč o šećeru. Nakon toga uputili su me na test opterećenja glukozom, koji je pokazao da bolujem od insulinske rezistencije. O toj bolesti ništa nisam znala, osim onoga što sam na internetu mogla da pročitam. A to što sam pročitala, bolje da nisam - iskrena je bila Kaća.

Foto: TvPink Printscreen

Sreća u nesreći je ta što je Katarina ovaj problem otkrila na vreme, pa je korigovala ishranu i pokušava da izbegne stres, što će doprineti da se problem ne širi dalje.

PROČITAJE JOŠ: NJU NIKADA NE VIĐATE U JAVNOSTI! Ovako izgleda supruga Zdravka Čolića, koja mu je rodila dve ćerke! Evo čime je Aleksandra osvojila jednog od najvećih zavodnika bivše Juge! (FOTO)

Otišla sam na vreme i otkrila svoj problem u početnoj fazi. Promenila sam način ishrane, izbegavam stresne situacije i negativne ljude i pijem lekove. Ubuduće ću redovno kontrolisati šećer i trudiću se da moja bolest ne napreduje - završila je Živkovićeva.

Pink.rs

#Katarina Živković

'