AKTUELNO

U braku su preko 18. godina!

Legendarni pevač Zdravko Čolić, jedan je od retkih pripadnika estrade koji svoju privatnost ne deli sa javnošću, a o njegovoj porodici se veoma malo zna. Zdravko je u skladnom braku preko 18 godina, a supruga Aleksandra Čolić mu je rodila dve ćerke Unu i Laru.

Foto: Promo.

Ovaj par je u braku od 2001. godine, venčali su se na veoma neočekivani način, a Čolić je jednom prilikom ispričao i kako su se upoznali.

Venčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo mora da postoji. Veze koje duže traju, za onog ko može da ih izgura, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života - rekao je jednom prilikom pevač i dodao:

Foto: TvPink Printscreen

Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo, a s vremenom smo počeli da se zabavljamo. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige. Preemotivan sam i ne mogu da budem strog tata, pa deca kolo vode. Veoma je odgovorno živeti sa tri žene, ali i veoma lepo - govorio je Zdravko.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je supruga jednog od najpopularnijih pevača na ovim prostorima, Aleksandra Čolić ne voli da se eksponira u javnosti, a društvene mreže nema.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: NISU JOJ STRANE TRANSFORMACIJE! Ceca se nikad nije bojala da eksperimentiše sa izgledom, ali na OVAJ detalj su svi zaboravili! (FOTO)

Pink.rs

#Zdravko Čolić

'