AKTUELNO

Preživela je veliku traumu!

Mnoge javne ličnosti prošle su kroz strašne stvari tokom svog života, ali retko kome od njih se desi da budu na ivici smrti. Nažalost, pevačica koja ima i više nego loše iskustvo je Nataša Đorđević, a dramatičan događaj koji joj se dogodio naterao ju je da se pre nekoliko godina skloni sa javne scene na neko vreme.

Foto: Instagram.com/natasa_djordjevic_official

Naime, Natašin bivši nevenčani suprug udario je svojim automobilom u njen, želeći da je izgura sa puta, nakon čega je umalo tragično nastradala.

Goran je iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli - pričala je tada pevačica.

Foto: Instagram.com/natasa_djordjevic_official

Nakon ove traume, Nataša se retko pojavljivala u javnosti, ali se, sudeći po njenom Instagram profilu, vratila poslu te redovno nastupa. Inače, ona sa bivšim suprugom ima sina Aleksandra te nema sumnje da je upravo zbog njega pevačica želela da nastavi da se bavi svojim poslom kako bi ga izvela na pravi put.

Kako Nataša sada izgleda pogledajte u nastavku.

Foto: Instagram.com/natasa_djordjevic_official

Foto: Instagram.com/natasa_djordjevic_official

#Nataša Đorđević