AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Voditeljka najgledanijeg rijalitija "Zadruga" i članica žirija "Pinkove zvezde - All Talents", Dušica Jakovljević, pristala je da ode na poligraf i odgovori na brojna škaljiva pitanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedno od njih odnosilo se na to da li bi Dušica "nekada ušla i postala deo najgledanijeg rijalitija "Zadruge", na šta je poznata voditeljka dala potvrdan odgovor i dodala da smatra da je rijaliti izazov za svačiju psihu, pa i za njenu.

PROČITAJTE JOŠ: NE MOŽE DA DOČEKA DA VIDI SVOJU ĆERKU: Gagi ovim svima jasno stavio do znanja koliko mu NEDOSTAJE Luna! (FOTO)

Foto: TV Pink Printscreen

Dušica je otkrila bez čijih životnih saveta i kritika svoje majke ništa ne bi uradila.Još jedno od škakljivih pitanja koje je postavljeno poznatoj voditeljki bilo je vezano za pevačicu i njenu koleginicu iz žirija "Pinkove zvezde - All Talents", Kristinu Kiju Kockar. Pitanje se odnosilo na na to da li između njih dve postoji neka netrpeljivost, kao i da li je istina da Dušica privatno Kiju ne voli.

Nije tačno. Ne slažem se sa nekim njenim stavovima, što je potpuno normalno. Nemam ja šta da je volim, ili ne volim - rekla je Dušica.

Pink.rs

#Dušica Jakovljević

'