AKTUELNO

Nije joj bilo lako da priča o ovoj temi.

Naša popularna pevačica Katarina Kaja Ostojić nedavno je izdala svoj novi singl "Mi chica", kojim se vratila na muzičku scenu na velika vrata.

Nedavno su se u medijima pojavili naslovi da Kaja ne želi da ima više dece. Naime, ona već ima ćerku Nikolinu, ali sa sadašnjim suprugom Džuniorom Džekom nemo potomstvo.

Foto: Pink.rs/R.L

Mi smo sreli pevačicu na snimanju jedne emisije, a onda je sa nama podelila detalje iz svog života za koje javnost nije znala. Naime, Kaja ne može da ima dece sa sadašnjim suprugom, pa su oni nakon nekoliko godina neuspešnog pokušavanja odustali od toga.

Moj muž i ja smo na početku bili u fazonu ako se desi dobrodošlo, ako se ne desi, šta je tu je, to je život i to je sudbina. Ja nikad nisam volela da kukam i da hvatam publiku na svoju tužnu priču. Ja prosto nisam takva osoba. Kad se desi da sam nešto priželjkivala, a da se to nije ostvarilo ja gledam da to okrenem na neku dobru stranu. Uvek kažem ko zna zašto je to dobro, Bože moj, verovatno ima neki razlog zašto se to nije ostvarilo. Uvek gledam sa pozitivnije strane. Iz ove perspektive mogu da kažem da, eto, ni ne želim više - ispričala nam je pevačica drhtavim glasom, pa se može zaključiti da joj nije bilo nimalo lako da govori o ovoj bolnoj temi.

Foto: Pink.rs/R.L

PROČITAJTE JOŠ: ŽARKU LAUŠEVIĆU POZLILO! Hitna pomoć odmah izašla na teren, A EVO ŠTA SE DEŠAVALO NAKON DOLASKA LEKARA!

Kompletan intervju sa Katarinom Kajom Ostojić možete pogledati u narednom snimku.

R. Lazarević

#Kaja Ostojić

'