AKTUELNO

Za portal Pink.rs menadžerka Dobrojevićeve otkrila šta misli o bliskosti ovo dvoje zadrugara.

Pažnju atraktivne zadrugarke Stanije Dobrojević privukao je šarmantni maneken Marko Marković sa kojim svakodnevno provodi vreme. Njih dvoje su tokom ovonedeljne žurke razmenjivali nežnosti u bazenu, prilikom čega Dobrojevićeva nije skidala osmeh sa lica. Stanija je čak ušla u konflikt sa Minom Vrbaški zbog Markovića, koja je otvoreno istakla da joj smeta bliskost ovo dvoje zadrugara.

Foto: TvPink Printscreen

Među ukućanima se proširila priča da su Stanija i Marko imali seks pred rijaliti kamerama, a ekipa portala Pink.rs je stupila u kontakt menadžerkom i Stanijinom prijateljicom Tamarom kako bismo saznali njeno mišljenje o tome.

To nije tačno, to su laži i izmišljotine Lazara i Bore. Naravno da nije bilo seksa, niti poljupca. Oni se druže i provode vreme zajedno, njoj prija on i njegov zagrljaj, ništa više od toga se ne dešava. Više mi je muka malo od tih priča rekla-kazala i svakakvih izmišljotina. Ljudi imaju prilike da prate rijaliti 24h pa da se i sami uvere da su to sve laži pojedinih zadrugara. Drago mi je što osmeh na licu ima stalno, ko god da je zaslužan za njega jer njen osmeh za nas napolju nema cenu - rekla je Tamara i dodala da je zabrinjava ophođenje Mine prema Staniji:

Foto: TvPink Printscreen

Takođe, što se Mine tiče i njenog ponašanja mislim da je psihički veoma nestabilna i spremna na sve, zastrašujuće su mi one scene kada je Staniju zatvorila u kupatilo. Ali ja verujem u produkciju "Zadruge" i obezbeđenje zato i ne brinem jer oni uvek reaguju na vreme i sigurna sam da nikada ne bi dozvolili da se Staniji nesto loše desi.

Foto: TvPink Printscreen

Stanijina menadžerka Tamara je bila izričita i demantovala da je bilo seksa, a da li će tokom narednih dana Stanija i Marko preći na viši nivo i uploviti u ljubavnu romansu ostaje da saznamo.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE DOKAZ DA LAZAR OPET LAŽE! Izmislio S*KS sa Aleksandrom samo da bi vratio Davida! (FOTO)

Autor: D. Božović

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević

'