AKTUELNO

Dali smo izjave u policiji, rekao je za Pink.rs povređeni mladić.

Nakon jučerašnjeg incidenta koji se dogodio u garži tržnog centra na Novom Beogradu, Ivan Agbaba danas je sa svojom devojkom dao izjavu u policiji. Ivan i njegova devojka koji su povređeni nakon svađe zbog parking mesta sa Marinkom Rokvićem, juče su završili u Urgentnom centru.

Foto: Facebook

Nakon što ih je Marinko napao u garaži, Ivan i njegova devojka su odmah pozvali policiju, a Rokvić nije sačekao dolazak organa reda. Ivan, njegova devojka, ali i Marinko su pozvani danas na razgovor. I dok su se povređeni momak i devojka javili u policiju, pevač se do popodneva nije pojavio u policijskoj stanici.

Dali smo izjave u policiji, oni će to proslediti tužilaštvu i dalje ćemo videti šta se dešava - rekao je Ivan i dodao:
Marinko niti bilo ko od njegovih nas nije kontaktirao. Izvinjavam se što ovako sporo govorim, mnogo me boli glava, a i nema šta više da dodam, zaista.

Foto: Privatna arhiva

Ivan Agbaba zbog povreda nastalih usled fizičkog nasrtaja Marinka Rokvića ima kragnu, a osim povreda vrata, momku je povređeno i rame, kao i desno koleno zbog čega hoda sa štapom. Ivan Agbaba je u intervjuu za Pink.rs otkrio detalje jučerašnjeg incidenta, a šta je sve rekao povređeni mladić pročitajte klikom ovde.

Autor: J. V.

#marinko rokvić

#pevač

#tuča

'