AKTUELNO

Od samog početka emitovanja 2014. godine, "Pinkove zvezdice" oduševile su publiku u regionu, iznedrile fantastične mlade talente i s pravom stekle status omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja.

Peta, jubilarna sezona, koja nosi naziv "Pinkove zvezdice - All Stars" okupila je najbolje takmičare iz prethodnih sezona, što je u velikoj meri otežalo posao petočlanom žiriju. Goca Tržan, koja je od početka stalni član žirija, i koja je svojim savetima pomogla takmičarima tokom ovih pet godina, sa nama je sumirala ovu sezonu.

Foto: Pink.rs/Jelena B.

U petak gledaoce od 22 časa očekuje prva polufinalna emisija, a Gocu smo na početku pitali u kakvom sećanju će joj ostati ova sezona i kako su se Leontina, Milan i ona uklopili sa novim članicama žirija, Natašom Bekvalac i Kristinom Kockar.

Bilo je super, nama je bilo beskrajno zabavno. Lepo smo se družili i lepo smo se poštovali. Bilo je turbulentno - u smislu da je bilo raznih preokreta - ali mislim da će biti fenomenalno. Kraj takmičenja, taj finiš, uvek je dokaz da je cela sezona bila odlična - rekla je Goca.

U polufinalnim emisijama prvi put u ovoj sezoni odlučuje publika, što dodatno olakšava posao žiriju. Da li će se ukus publike poklopiti sa njenim, Goca ne može ni da pretpostavi, ali drago joj je što žiri ne donosi konačnu odluku. Uzevši u obzir prethodne četiri sezone, Goca smatra da je publika napravila dobre izbore.

Ne znam, publika ume da bude zavedena raznim stvarima. Ali ipak, publika je publika, neka ona odluči i svakako mi je draže da u ovoj fazi takmičenja ona odlučuje, nego mi. U prethodnim sezonama, publika je pokazala da ima dobru procenu, ako gledamo pobednike koje je izabrala - objasnila je Goca.

Foto: Pink.rs/Jelena B.

S obzirom na to da je petočlani žiri odabrao 15 polufinalista, nas je zanimalo da li smatra da su napravili dobar izbor.

Apsolutno da, bez dvoumljenja - kratko je odgovorila pevačica.

Kako publika donosi konačnu odluku, Goca zajedno sa kolegama iz žirija može da do kraja takmičenja uživa u nastupima naših zvezdica i da nastavi da im daje kontruktivne kritike koje će im pomoći u daljoj karijeri.

Autor: Pink.rs

#Goca Tržan

#Pinkove zvezdice - All Stars

'