AKTUELNO

Otvorila dušu!

Nikolija Jovanović je pravo sa sinoćnog nastupa iz Ciriha došla na snimanje nove emisije "Premijera - Vikend specijal". Voditelji Ognjen Nestorović i Tijana Prica su ugostili u svojoj emisiji jednu od najpopularnijih pevačica mlađe populacije.

Foto: TvPink Printscreen

Karijera ove pevačice ide uzlaznom putanjom, a ona je u ovoj emisiji otkrila kako zadržava svoju autentičnost i da li njen suprug Relja Popović ima udela u stvaranju novih hitova.

Moji nastupi sada više liče na koncerte. Ja sam od svih saradnika zahtevala originalnost. To je jedini pravi put za uspeh. Ja sam se prilagođavala tržištu. Ja se najbolje osećala kada su u pitanji hip-hop pesme. Mada je kod mene uvek šarenoliko. Relja ovaj put ništa nije radio na ovom albumu.  Dao je neki savet koji meni znači, ali on radi na svom albumu. Čeka se duet pesma se zove "Meduza", snimili smo spot u Portugalu . Mi nismo forsirali duet i nijedna nije bila dovoljno dobra kao ova. Mnogo sve košta. Mnogo truda, vremena, novca. Ja imam strast pre svega prema svom poslu i ništa ne gledam kroz cifre, publici želim što bolje da predstavim svoj album - ispričala je Nikolija.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PUNE RUKE PARA! Kad vidite koliko je bakšiša Milica Pavlović uzela za samo jednu pesmu ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI! (FOTO)

D. B.

#Nikolija Jovanović

'