AKTUELNO

Njihov odnos isprepletan je turbulencijama!

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić već godinama žive u vanbračnoj zajednici iz koje imaju i troje dece, a svojim postupcima i izjavama pred sedmom silom, neretko izazivaju oprečne komentare javnosti.

Foto: Pink.rs/D.Božović

Njihova veza još na samom početku bila je na ispitu, a sve zahvaljujući razdvojenosti, jer je Vujadin tada potpisao ugovor za Bordo, a glumica je radila na projektu, zbog kog nije mogla da posećuje dragog.

Budući da sam mu se izrazito dopala, rešili smo da nas okolnosti ne udaljuju, beć ojačaju. Iz toga smo naučili da više cenimo vreme koje provodimo zajedno. Vujadina znam od druge godine jer sam zimovala sa roditeljima na Zlatiboru, a njegovi tamo imaju vikendicu pa samo se zajedno igrali u parku. Trenirala sam folklor u istoj osnovnoj školi u kojoj je on išao, pa smo se tamo viđali. Išli smo zajedno i u srednju školu i za mene je on oduvek bio dečko iz mog detinjstva. Prepoznali smo se u tome što smo oboje odmalena odricali mnogih stvari zarad karijere. Putevi su nam se preplitali i kada smo to želeli i kada nismo - ispričala je Mirka.

Foto: Pink.rs

Vasiljevićeva je mužu i javno oprostila prevaru kada je komentarisala dotografije na kojima je on blizak sa drugom ženom, a nedavno se našla u centru skandala zbog svoje izjave o ženama.

Mora da se zna da je žensko, a to podrazumeva da zna da zaćuti kada treba jer mi treba mudro da naučimo da ćutimo jer onda može da opstane brak, onda možete da dobijete šta god hoćete, ali malo da sačekate. S druge strane, da kao žensko bude dama da se ponaša onako kako dami ne priliči. Da jednostavno bude pravična kroz život i da bude srećna - govorila je tada mlada glumica, a javnost ju je istog trena dočekala na nož!

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: TO JE DEO PROŠLOSTI: Posle priča da ju je Marko Miljković tukao, oglasila se Ena Popov! EVO ŠTA JE PORUČILA! (FOTO)

Pink.rs

#Mirka Vasiljević

'