AKTUELNO

U Beloj kući su imali kratku aferu.

Jedna od gošći u večerašnjoj emisiji "Amidži šou" je i aktuelna zadrugarka Maja Marinković, koja je u Beloj kući imala kratku aferu sa Markom Miljkovićem.

Ovom prilikom, Maja je otkrila da sa Markom nije prvi kontakt imala u "Zadruzi" već mnogo pre toga.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo se dopisivali i pre "Zadruge" na Instagramu, pitao me kako sam, šta radim. Bilo je drugarsko dopisivanje uz blagi flert, ja sam bila suzdržana. Bio je uporan. Kada je ušao u "Zadrugu" dopao mi se, mislila sam da je super dečko, ušli smo u tu neku priču, ali to nije ispalo kako treba - ispričala je Marinkovićeva.

Maja je takođe otkrila i da više nije u dobrim odnosima sa dojučerašnjom drugaricom Stanijom Dobrojević, jer je Stanija počela da se približava Marku Markoviću koji se dopada Maji.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija me je razočarala, jer smo jedne od najboljih drugarica. Ona je videla da provodim vreme sa Markom Markovićem, prija mi njegovo društvo, a ona se posle toga odmah njemu približila i smatram da nije ispala fer prema meni. Danas se nije ponudila da mi kupi hranu iako mi je drugarica. Smatram da Staniji ne priliči da baci oko na Marka Markovića - navela je zadrugarka.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Maja Marinković

'