AKTUELNO

Ukućani su je žestoko osudili.

Ponedeljak veče je rezervisano za emisiju "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" kao prva tema koja se našla na večerašnjem repertoaru je situacija koja je sve zaprepastila na sinoćnoj "Zadrugoviziji". Naime, Miljana Kulić je ušla u okršaj sa Zoricom Brunclik jer je ona otvoreno rekla svoje mišljenje o njenom scenskom izvođenju.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari, ali i stručni i novinarski žiri su je žestoko osudili, a Kulićeva nije našla za shodno ni da se izvini pevačici zbog svog neumesnog ponašanja, a evo šta je večeras rekla o toj temi:

Meni se moj nastup sviđa, ja sam otpevala pesmu Tine Ivanović "Ekstra" i meni je bilo ekstra. Zorica Brunclik zna da je ovo parodija. U inat dušmanima što gore od zlobe vatre i dima. Možda ja jednog dana postanem pevačica. Pita mene Zorica Brunclik koga ja pravim budalom, stručni žiri, statiste ili sebe. Ja sam odgovorila: "Pravim budalom onoga ko se pronašao" i ona mene ponovo pita i ja joj kažem: "Tebe" - odgovorila je Kulićeva, a onda nastavila da se pravda:

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam devojka koja nema dlake na jeziku. Kada je meni Zorica to rekla, mogla je i da očekuje šta ću da joj odgovorim. Zorice, izvini, ti si kolateralna šteta. Ona je mene indirektno nazvala budalom i one koji mene podržavaju. Opet bih isto uradila i ne kajem se - rekla je Kulićeva.

Voditelj Milan joj je skrenuo pažnju da je tema sinoćne "Zadrugovizije" bila imitacija i da Kulićeva nije odgovorila u potpunosti ovom izazovu.

Ako su mi ispale grudi, polni organ nije mogao da mi ispadne. Ja namerno nisam izbacila grudi. U trenutku strasti i energije se to slučajno dogodilo - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miljana Kulić

'