AKTUELNO

Njena priča poklapa se s objavama kontroverzne zadrugarke na društvenim mrežama!

Mina Vrbaški danas je, posle dužeg vremena tokom kojeg je ćutala o svim pikanterijama koje zna o turbulentnom životu svoje bivše cimerke Ane Korać, rešila da progovori! Ona je, između ostalog, ispričala da Filip Mijatov nije psihopata, uprkos tome što ga je tako Koraćeva okarakterisala, kao i da zna da su imali seks, da joj je plaćao stan, kad god treba davao novac i vodio u šoping!

Foto: TvPink Printscreen

I dok Ana Korać često ne može da se seti detalja iz svog života, te se ne seća tačno koje godine i u kom mesecu je bila u vezi sa izvesnim Karlom, kao i kada je započela, ali i završila svoj odnos sa Filipom, Mina problem s pamćenjem, po svemu sudeći, nema - ona je danas Drvetu mudrosti ispričala da je Ana kod Karla bila u martu ili aprilu 2017. godine, dok je Filipa upoznala u junu na snimanju spota za pesmu Nenada Aleksića Ša. Takođe, Mina je istakla da je Ana bila u vezi s Filipom i onda kada je ušla u prvu sezonu "Zadruge" (novembar 2017.), a u prilog njenim tvrdnjama govore i fotografije!

MINA KONAČNO PROGOVORILA! Iznela sve što zna o Ani Korać i Filipu Mijatovu: Imali su S*KS, plaćao joj je stan, garderobu i davao SILNE PARE! Lagala je, bio joj je dečko! (VIDEO)

Naime, Ana se krajem marta 2017. pohvalila fotografijom na kojoj je u društvu Karla, što potvrđuje malopređašnju Mininu priču.

Foto: Printscreen Instagram

Takođe, fotografije sa snimanja spota, na kojima je Ana između ostalog i sa Filipom Mijatovim, takođe su nastale u junu iste godine, što ponovo potvrđuje Mininu tvrdnju da su ona i Koraćeva tada upoznale biznismena sa kojim je Ivanjičanka brzo uplovila u emotivnu vezu, što nedeljama unazad uporno demantuje.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Šta je sve Mina ispričala danas Drvetu mudrosti u Rajskom vrtu, pogledajte ovde:

Pink.rs

#Ana Korać

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

'