AKTUELNO

Kulićeva se pojavila na sceni sama, a svojim nastupom izazvala je burne reakcije.

Miljana Kulić na večerašnjoj, poslednjoj u ovoj sezoni "Zadruge", "Zadrugoviziji" nastupila sama bez podrške svoje majke Marije Kulić iako je prvobitno i ona trebala da bude deo nastupa.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je u svom dobro prepoznatljivom stilu izvela pesmu Tine Ivanović "Ekstra", a niko od prisutnih nije mogao da ostane imun na ovaj performans.

Miljana je još jednom pokazala da je pravi šoumen, pa je svojim nastupom napravila pravi spektakl na sceni. Ona je u jednom trenutku skinula kožnu suknju, a njena zadnjica je sevnula. Kulićeva je zamešala kukovima, te svojom igrom nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Miljanin nastup pogledajte u narednom snimku.

Kada je Miljana završila svoj nastup usledili su komentari stručnog žirija, a Zorica Brunclik nije bila oduševljena njenim nastupom.

Ja ću večeras biti surovo iskrena. Da li ti od nas praviš budale ili ti misliš da to tako treba? - rekla je Zorica.
Ako vi smatrate tako, ako ste se vi pronašli. Ja ovo smatram parodijom. Ja glumim Miljanu Kulić, ja sam jedinstvena - rekla je Kulićeva, a Zorica joj je poručila: - Ti si sada drska i bezobrazna, neću te komentarisati.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana sa ovakvom muzičkom legendom nema potrebe da se raspravljaš. Ti ovde unosiš pravu energiju, ali ovo ti ne treba - skrenuo joj je pažnju Damir kada je ušla u verbalni konflikt sa Zoricom.
Miljana, ti si mene zabavila, ovo je meni bilo dobro, napravila si ovde pravi šou - rekla je Rada.
Svaka čast za tvoje samopouzdanje. Volim tvoju energiju, pozitivna si i nasmejana - rekla je Goga Sekulić.

Foto: TvPink Printscreen

Komantare žirija na Miljanin nastup pogledajte u narednom snimku.

Pink.rs

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Zadrugovizija

'