AKTUELNO

Zorica je motivisala da nastavi sa svojom pevačkom karijerom!

Trinaeste po redu nastupale su Stanija Dobrojević i Marijana Zonjić. U izazovnim kombinacijama devojke su podigle atmosferu do usijanja.

Foto: TvPink Printscreen

Marijana je do sada imala pehove kada su javni nastupi u pitanju, a i večeras se videlo da je puna treme na sceni. Međutim, pored svoje prijateljice Dobrojevićeve, zadrugarke su zablistale zajedno na sceni. One su izabrale večeras da se predstave sa numerom "Ponovo'', koju izvodi popularna pevačica Nataša Bekvalac. Marijana je u belom perjanom kostimu krenula prva, a posle nje je zapevala i Dobrojevićeva u crnom seksi kostimu koji je malo toga ostavljao mašti.

Foto: TvPink Printscreen

Kompletan nastup pogledajte u nastavku teksta.

Fascinirane izgledom i performansom Stanije i Marijane, petočlani stručni žiri dao je svoj sud, a zadrugarke su ih podsetile na "anđela" i "đavola" zbog svojih kombinacija.

Devojke su večeras odlučile da ostanem bez muža, da ga infarkt strefi - prokomentarisala je atraktivni izgled zadrugarki Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što ti imaš je neki X faktor, pored toga što si prelepa. Što se Marijane tiče, ušla si intonativno, kasnije si kasnila, ali otprilike to je to, imaćete visoku ocenu - rekao je David.
Fizički i stajling, sve je kao Nataša Bekvalac (za Marijanu), a onda je došla Stanija sa svojom energijom - pohvalila ih je Goga, a složila se i Rada da su pesmu iznele kako treba.
Ne znam zašto govoriš da si pevačica na matrice, zvučiš dobro, bezobrazna si do bola, možeš zaista time da se baviš. Želim da te pohvalim za tvoje prijateljstvo prema Marijani, dopustila si da ona ima svoj minut i iskoristi scenu. Ti si (Marijana) bila najbolja do sada što si bila - dodala je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve to izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Pink.rs

#Zadruga 2

'