AKTUELNO

Sve je pogodio izbor pesme!

Šesti po redu nastupili su Dorotea Jovanović i Lepi Mića, a vremenski jaz između zadrugara nije bio problem, budući da se poznaju još od ranije, kako je Mića prijatelj Doroteine majke.

Foto: TvPink Printscreen

Dorotea i Mića su nastupili sa numerom ,,Mama", a sa njima je trebalo da nastupa i Rebeka Popović, koja je i odabrala ovu pesmu, međutim ona je ispala prethodne noći odlukom publike u duelu sa Davidom Dragojevićem. Tokom njihovog nastupa krenula je i pesma koju je Mića dodao nakon izlaska Rebeke, "Odlaziš" koju je izvodio Šaban Šaulić, a dok ju je pevao, pozdravio je i člana žirija, Zoricu Marković, koja je bila Šabanova kuma. Njoj je ovaj nastup teško pao, a sve vreme je suzdržavala suze, koje su u jednom trenutku i zamalo krenule.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao nastup Miće i Dorotee pogledajte u nastavku teksta.

Nakon što su završili svoj nastup, petočlani stručni žiri je dao svoje komentare.

Odabir pesme od Šabana, svaka čast. Sajsi naravno. Stajling ti je top - prokomentarisala je Goga, koja je Mići i prenela pozdrave od prijatelja.
Hvala mu (Mići) što se setio velikana kao što je Šaban Šaulić. Doroteu bih isto pozdravio. Žao mi je samo što niste mogli da budete individue za sebe - rekao je Damir.

Foto: TvPink Printscreen

Top. Svaka čast - kratko je prokomentarisala Zorica, sa tugom u glasu zbog odabira pesme.
Malo nam je teško zbog same pesme, Mića je to doneo na svoj način to, dao svoj pečat i dušu - dodao je Kemiš.

Foto: Rajko Ristić,TVPinkPrinstscreen

Kako su izgledali svi komentari pogeldajte u nastavku teksta.

Pink.rs

#Zadruga 2

#Zadrugovizija

'