AKTUELNO

Sukob koji je eskalirao!

U medijima se poslednjih dana mnogo govori o tome da je bivši muž Andreane Čekić varao svoju suprugu sa zgodnom pevačicom Gabrijelom Pejčev. U okviru emisije "Premijera - Vikend specijal" Nemanja Vujičić je razgovarao sa obe pevačice koje su iznele svoju stranu priče.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam stavila tačku na naš brak zbog sebe, da bih bila srećna jer sam bila nesrećna. Bolja ponuda od mene nema. Ako misliš da je to Gabrijela Pejčev, onda je to njegova ponuda. To je veza koja traje duže, ne otkako smo mi odvojeni, ja sam to znala, ali nisam imala dokaz. On je stalno skrivao svoj telefon. On je neko ko mnogo hvali sebe bez ikakvog pokrića. On je veliki manipulator - rekla je Andreana i dodala da uživa u svojoj ljubavi sa novim izabranikom:
Ja sam Marka upoznala kasnije, ja svog muža varala nisam. Da je Marko bio srećan u svom braku, tu ne bi pomogla ni Kim Kardašijan da je sreo. Nije istina da je bio moj vozač niti moj muzičar. Mi se mnogo volimo i izdržaćemo sve.

Foto: TvPink Printscreen

S druge strane, Gabrijela Pejčev više nije mogla da ćuti te je odgovorila na Andreanine optužbe.

Uvučena sam u tu priču ni kriva ni dužna. Ne mogu da trpim više ovo, mesec dana trpim jednu te istu priču. Ne mogu da verujem čime se žena bavi. Ivan i ja se družimo dugo, prijateljstvo je prekinuto jer je bilo zabranjeno, ne samo sa mnom, nego i sa još jednom koleginicom koja je zgodna. Bio je terorisan, naše prijateljstvo je nastavljeno sada kada je njihova priča privedena kraju. Nikada nismo bili zajedno i žao mi je što Ivan ništa ne kaže, a ima puno toga. Da sam bila sa njim, pa da mi ne bude žao. Ovako sam nepravedno uvučena u celu priču, slušam gluposti već mesec dana. Ja sam tada bila u srećnoj vezi, bila sam zaljubljena. Šta god da kaže ona, mislim da se pere, a čula sam i da ima savetnike koji joj govore šta treba da priča i radi - rekla je Gabrijela.

Foto: TvPink Printscreen

Kakav će epilog ova priča dobiti preostaje da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Andreana Čekić

#Gabrijela Pejčev

#Premijera-Vikend specijal

'