AKTUELNO

Sandra Meljničenko sada je milijarderka, a on je zna od samog početka njene karijere.

Fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama, a na kojoj su Sandra Mečljničenko i bivši dečko Goce Božinovske Nebojša Tubić Žabac zagrljeni, zaintrigirala je javnost koja se pita odakle se njih dvoje poznaju.

Žabac nije imao problem da u jednoj emisiji razjasni kako je nastala fotografija, kako su se upoznali i koliko su on i bivša modelsica bili bliski.

Foto: YouTube screenshot

On tvrdi da je on taj koji je Sandri pomogao na početku karijere.

- Ona je dolazila u moju diskoteku u Bačkoj Palanci, nekad sama, nekad sa ostalim članicama grupe "Models". Tada je nastala i ta fotografija. Družili smo se, bilo nam je lepo, izlazili smo po Beogradu i Novom Sadu. Bila je opasna, drugačija od svih pevačica. Znao sam da će proći drugačije od ostalih - rekao je Žabac.

Foto: Facebook

On tvrdi da je on Sandri sredio da glumi u spotu Željka Samardžića za pesmu "Grlica".

- Sredio sam joj da se pojavi u spotu za pesmu “Grlica”. Uvek je želela da bude poznata. U toj grupi najzgodnija je bila Sindi, dok je Sandra bila najkompletnija - objasnio je on.

Žabac je ispričao i jednu anegdotu iz izlaska sa Sandrom i Sindi.

- Jedno veče izašli smo Ivana, Sandra i ja. Nešto se desilo sa mojim kolima, njih dve su onako sređene gurale moj auto da upali. Eto, danas su baš one uspele u životu, ostale nisu ništa uradile - ispričao je on.

Prema njegovim rečima, bio je pozvan i na svadbu Sandre i Andreja Meljničenka.

– Zvala me je da im budem gost na svadbi, ali meni je bilo glupo da idem – objasnio je Nebojša.

Autor: V. T.

#Aleksandra Sandra Meljničenko

#Models

'