AKTUELNO

Modna kreatorka iskreno govorila o problemima sa kojima se susreće u komšiluku!

Autorka i voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković ove subote u svojoj emisiji ugostila je poznate dame sa javne scene koje su pričale na temu "Kako prevazici strah od tudjeg misljenja i kako zavoleti sebe?", a među njima su bile Ana Sević, Jelena Kostov, Snežana Berić - Ekstra Nena, voditeljka TV Pink Nina Radulović i modna kreatorka Verica Rakočević.

Foto: TvPink Printscreen

Sanja je svojim gošćama postavila pitanje "Šta Srbi najčešće zameraju jedni drugima?", a na samom početku modna kreatorka je ispričala sa čim se ona susrela u životu.

Komšija koji ima veću kuću, on je lopov. Evo ja živim na selu i ja sam pored svoje kuće, na putu, koji nije sređen, jer Pavlovićeva ulica je puna rupa, ja sam odlučila da napravim dve žardinjere u koijma sam zasadila kedrove. A komšije koje su prolazile pričali su: "A ima para, ne zna šta će, ma srušićemo mi to njoj. Sve će ovo da se sruši!" A sve sam lepo posadila, cveće, drveće... Tu nakaradnu ulicu, raskopanu, jedino što je moglo malo da ulepša, to su te dve žardinjere - rekla je modna kreatorka.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Verica Rakočević otkrila KAKO SE IGRA SA SVOJIM VELJKOM!

Pink.rs

#Magazin In

#Sanja Marinković

#Verica Rakočević

'