AKTUELNO

Žiri večeras poslednji put odlučuje ko prolazi u narednu fazu takmičenja, a za koga se takmičenje završava.

Sve smo bliži velikom finalu "Pinkovih zvezdica - All Stars", koje su u jubilarnoj petoj sezoni okupile one najbolje zvezdice iz prethodnih, a večeras od 22 časa na TV Pink, žiri donosi poslednju odluku. Ovo je poslednja emisija u kojoj će žiri odlučivati, a već od sledeće nedelje u polufinalu glasate upravi vi draga publiko.

Foto: TvPink Printscreen

U večerašnjoj emisiji videćete bajkovite nastupe, poput onog koji je osmislila Darija Vračević, ali i one koji su doveli do neslaganja među žirijem. Pred veliko polufinale na velikoj sceni, ali i na crvenim stolicama, osetiće se velika tenzija.

Foto: TvPink Printscreen

Žarko Pribaković je za ovaj poslednji krug pred polufinale, kada zvezdice treba da pevaju svoje omiljene pesme, odabrao numeru Saše Matića "Samo ovu noć". Leontini Vukomanović se njegoa interpretacija očigledano nije dopala, te je odlučila da spusti crvenu stolicu. Međutim, ovo je izazvalo negodovanje kod njenih kolega iz žirija.

- Šta Leontina izigrava? - pitao je revoltiran Milan Stanković, a Nataša Bekvalac je rekla Goci Tržan da je ubedi da se podigne.

Foto: TvPink Printscreen

- Ajde, reci joj da se digne - rekla je Nataša.

Kako čak ni Goca nije mogla da natera Leontinu da Žarku da glas, ustala je sa stolice i, u Natašinom stilu, nogom pritisnula zeleni taster, što je nasmejalo sve u studiju.

Foto: TvPink Printscreen

U "Pinkovim zvezdicama - All Stars" večeras vas očekuju nikada bolji nastupi i napetija emisija. Irina Arsenijević je izvođenjem duetske pesme Sije i Dejvida Gete "Titanium" podigla žiri na noge i napravila sjajnu atmosferu.

Žiri ima poslednju reč jer od sledeće nedelje samo vi odlučujete ko će pobediti. Ne propustite poslednju emisiju pred polufnale "Pinkovih zvezdica - All Stars" večeras u 22 časa samo na TV Pink!

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Pinkove zvezdice - All Stars

'