AKTUELNO

Ništa se ne može sakriti od oka kamere emisije "Paparazzo lov".

Novo izdanje emisije “Paparazzo lov”, u sredu, 22. maja od 22 časa na TV Pink, donosi pregršt zanimljivih estradnih priča. U prvoj od njih videćete gde Sloba Radanović namerava da kupi stan. Zanimljivo je da je to lokacija koja je veoma blizu stanu njegove bivše supruge Kije Kockar. Odmah zatim, saznajete kako izgleda devojka popularnog mladog pevača Mirze Selimovića, koja do sada nije bila poznata javnosti, a sa pevačem je svila gnezdo na periferiji glavnog grada Srbije.

Foto: Promo.

Videćete i ekskluzivne snimke Cece Ražnatović iz jednog verskog hrama, ali i sve detalje svadbenog veselja folk pevača Milana Dinčića Dinče i njegove supruge Jelene. Dragan Stojković Bosanac oporavlja se posle operacije srčanog zaliska, a kako izgleda danas ovaj muzičar otkrivaju najnoviji snimci “Paparazzo lova”.

Foto: Promo.

Prošlo je skoro godinu dana od kada su se razišli Rasta i Ana Nikolić. Međutim, njih i dalje vezuje njihova ćerka Tara oko koje se zajednički brinu. Videćete kako izgledaju ti momenti.

Foto: Promo.

“Zadruga 2” i dalje privlači pažnju novim intrigama. Kamere “Paparazzo lova” pratile su kretanje bivšeg dečka Ane Korać, Filipa tokom boravka u Beogradu, gde je došao kako bi ušao na imanje u Šimanovcima, od čega je na kraju ipak odustao. Tu je i priča kako je izgledao prvi susret Dragane Mitar i njenog supruga nakon što je ona napustila rijaliti.

Ovo i još zanimljivih tema pogledajte u novom “Paparazzo lovu” na TV Pink.

Pink RS

#Ana Nikolić

#Milan Dinčić Dinča

#Mirza Selimović

#Paparazzo Lov

#Slobodan Radanović

#Stefan Đurić Rasta

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Televizija Pink

#Zadruga 2

#emisija

'