AKTUELNO

Pevačica je bila oduševljena njegovim gestom.

Fudbaler Ognjen Vrašnješ koji je poznat po mnogobrojnim aferama sa domaćim zvezdama, sada je odlučio da pokaže svoju humanost.

Naime, fudbaler je učestvovao na humanitarnoj licitaciji, te je otkupio ogrlicu Cece Ražnatović za 3.000 evra, a sav novac od licitacije išao je na ime pomoći za Nikolu Rabrenovića kojem je novac bio potreban za lečenje u Rusiji.

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Vranješ je ovu ogrlicu poklonio najboljoj maturantkinji doma bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" u Banjaluci.

Ognjen je dugo razmišljao šta bi bilo najbolje da uradi sa ogrlicom koju je kupio na licitaciji od Cece. Želeo je da nakit ima višestruku namenu i zato je rešio da je pokloni ustanovi u kojoj borave devojčice koje nemaju dovoljno materijalnih sredstava, a ni uslove da sebi obezbede garderobu i sve prateće sitnice za maturu. Odlučio je da na neki način "zavešta" ogrlicu koju je Ceca nosila kako bi je svake godine na maturi ponela devojčica koja je školu završila sa svim peticama. Ogrlica će do kraja sledeće nedelje biti u Domu u njegovoj rodnoj Banjaluci jer se matura bliži - rekao je izvor blizak fudbaleru.

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen je objasnio da ne poznaje lično Cecu, ali da izuzetno ceni i poštuje njen rad, a i pevačica je bila prijatno iznenađena kada je čula šta je Vrašnješ uradio sa ogrlicom koju je kupio od nje.

To je zaista lep gest. Jako mi je drago. Ideja je sjajna i originalna - rekla je Ceca.

Pink.rs

#Ognjen Vranješ

#Svetlana Ceca Ražnatović

'