AKTUELNO

Isplivali novi dokazi!

Odnos Ane Korać i njenog bivšeg partnera Filipa Mijatova, bio je jedna od glavnih tema tokom današnjeg sastanka kada su ukućani rijaliti programa "Zadruga 2" gledali uspomene.

Foto: Printscreen Instagram, TvPink Printscreen

Tom prilikom Koraćeva je rekla kako je Filip nju progonio i da ona nije znala kako da pobegne od njega, a na portalu Pink.rs možete pronaći dokaze koji Aninu priču potpuno demantuju.

Foto: TvPink Printscreen

Za vreme sastanka Aleksandra Subotić rekla da je Filipov automobil zapaljen u garži koja pripada Ani Korać, dok je Koraćeva tvrdila suprotno. Za portal Pink.rs Filip je rekao da je to njegov automobi, koji se tada zaista nalazio kod Koraćeve i tako potvrdio da Aleksandra Subotić priča istinu.

Inače, u prvoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", kada je MC Aleks izbačena iz Bele kuće, Koraćeva je rekla ovoj cimerki da kontaktira Filipa Mijatova i da mu poruči da joj kupi helnake i ostale stvari koje su joj tada bile potrebe.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se Filip preziva na Instagramu - upitala je Aleks tada Koraćevu, koja joj je nekoliko puta ponovila njegovo ime i prezime, kao i to kako je upisan na ovoj društvenoj mreži.

Kako je izgledala ta situacija, možete pogledati u video-snimku koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Pink.rs

#Ana Korać

'