AKTUELNO

Varnice ne prestaju da sevaju!

Sledeće pitanje bilo je za Marka Miljkovića, da li ima isto mišljenje o Staniji Dobrojević kao na početku rijalitija, kada je rekao da dobro izgleda i da joj ni jedna zadrugarka nije do kolena, a ona ga je kasnije odbila.

Ja ne znam kada je to ona mene odbila. Rekla si da si me odbila. Prokomentarisao sam njen fizički izgled, generalno sa takvim osobinama mi se ne dopada, ona izgleda pristojno za svoje godine, ne volim njeno isfolirano ponašanje. Kad se vratila u rijaliti video sam na koji način priča sa muškarcima, znao sam da će to Vladimiru da smeta. Tu smo Luna i ja na meti, mislim da je ono u kazinu bilo namerno - ispričao je Marko

Foto: TvPink Printscreen

Marko zna da mi se ne dopada i da nije moj tip, ja nikada ne bih bila sa njim. On bi voleo da sam ja njega namerno nagazila u kazinu. Ja sam videla njegove zamke, ali sam ih mudro izbegla. On konstantno pokušava da napravi neke čarke između mene i Lune - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Naravno da se slažem sa Stanijom, on pravi svađu između Stanije i Lune. Pokušava na sve moguće načine, jer se njih dve bore za prvo mesto. On bi i te kako bio sa Stanijom, sa Lunom je zbog fanova - objasnila je Miljana Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da ta priča odgovara i Staniji i Marku, oni su konstantno blizu. On je rekao da su joj sve do kolena i da bi sa njom bio. Ispadate ljigavi - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'