AKTUELNO

TV lice imalo je buran život pun uspona i padova.

Nataša Miljković po mnogo čemu se razlikuje od svojih vršnjakinja , a ono što je čini posebnom je besprekoran i lep izgled, ali  i britak  jezik koji sagovornika veoma često ostavi bez reči.Nataša je danas napunla 40 godina, a njen život pun je nekada išao uzlaznom, a nekada silaznom linijom.

Kako sam rođena mesec dana ranije, prve dane na ovom svetu provela sam u inkubatoru. Taj događaj, ispostaviće se, odrediće moj život: uvek ću se negde žuriti. Prvi put sam se zaljubila sa četiri godine, patila sa pet, osnovnu školu upisala sa 6 godina, jednom čak podletela pod točkove automobila dok sam žurila - rekla je Nataša u jednom intervjuu.

Foto: YouTube screenshot

Voditeljka je sa glumcem Srđanom Timarovim bila u vanbračnoj zajednici šest godina, ali kada su se emocije 2014. ugasile, ona je rešila da krene dalje. Spakovala je svoje stvari i iselila se iz porodičnog doma, sa svojim sinom Lazarom.

Inače, Nataša je danas u odličnim odnosima sa bivšim suprugom, a nedavno je sreću pronašla kraj 53-godišnjeg biznismena Žarka Tarića.

Foto: E-stock/Danijel Milutinović

Autor: M. K.

#Nataša Miljković

#voditeljka

'