AKTUELNO

O odsustvu iz "Pinkovih zvezda", poslovnim poduhvatima, ali i privatnom životu, pevačica je otvoreno govorila za Pink.rs.

Jedna od najpopularnijih pevačica, Dara Bubamara, simpatije publike osvojila je kao članica žirija najgledanijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezde".

Svojim duhovitim opaskama, a posebno lapsusima, nasmejala je gledaoce do suza, te ne čudi što je mnogima nedostajala, nakon što je nekoliko nedelja odustvovala zbog operacije slepog creva.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Na oduševljenje milionskog auditorijuma, Dara se prošle subote vratila u "Pinkove zvezde", a za Pink.rs otkriva koliko joj je sve to falilo tokom odustva.

- U početku mi i nije nedostajala crvena stolica, jer mi je bio potreban odmor, što zbog snimanja, što zbog nastupa. Ali kada sam imala operaciju slepog creva, bila sam primorana da otkažem nastupe i da mirujem i onda sam pratila "Pinkove zvezde" i tada je počelo da mi sve to nedostaje. Najviše mi je nedostajao Šaban Šaulić, to moram da priznam - rekla je pevačica za naš portal.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Iako su mnogi Maju Nikolić, koja je u žiriju najpopularnijeg muzičkog takmičenja, nazivali njenom zamenom, Dara na to ne gleda tako.

- Maja je priča za sebe, ja sam priča za sebe. Nije ona nikakva zamena meni, potpuno smo drugačije. Bilo je interesantno, zanimljivo, ali, naravno, ništa nije toliko interesantno nego kad ja sedim u crvenoj stolici. Niko ne lupa kao ja i niko nije spontan i iskren kao ja, realno - rekla je Dara bez lažne skromnosti.

Foto: Printscreen Youtube

Brojni kandidati prošli si kroz takmičenja, a jedna je posebno privukla pažnju i to sukobom sa Majom i Šabanom, a Dara je otkrila kako bi se ona ponašala u toj situaciji.

- Tu devojku, da se tako ponašala predamnom, vratila bih odmah iza scene, ne bi se više takmičila. Ne može ona, kao početnica, da sa zvezdama priča tako - kazala je temperamentna plavuša.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Za razliku od mnogih javnih ličnosti, Dara sina Konstantina drži podalje od očiju javnosti.

- Moj sin ima osam godina i još uvek je mali da bi bio u medijima. Ali ima vremena, spremila sam se na to da će ga pratiti u stopu kad otvori profile na društvenim mrežama. Htela ja ili ne, pratiće ga, ali za sada uspevam. Po čitav dan je u školi, ide na fudbal, na francuski, dosta vremena provodi u Parizu, tako da mi je drago što uspevam da ga sakrijem od javnosti - ispričala je Dara.

Kao što krije sina, tako Dara od javnosti vešto krije i dečka, 13 godina mlađeg košarkaša Duška Bunića, o kome ne voli da priča u javnosti.

- Srećna sam, zaljubljena do ušiju, zar se to ne vidi po tome što izgledam top? - rekla je kroz osmeh Dara.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Osim što je svake subote publika gleda u čuvenoj crvenoj stolici, popularna pevačica je spremila iznenađenje za fanove.

- Spremam novi album, za sada imam osam pesama, plus pet starih. Krajem januara privodim sve oko novog albuma kraju, a radimo i nove fotografije. Ne sumnjam da ću postići uspeh i da će se to mojoj publici dopasti - rekla je pevačica za kraj.

Autor: M. Đurović

#Dara Bubamara

#Duško Bunić

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#dečko

#pevačica

#sin

#Šaban Šaulić

'