AKTUELNO

Nije im bilo prijatno što čuju ovo!

Sedma epizoda "Pinkovih zvezda - All talents" upravo je počela, a prvi su ove noći nastupili "TNT Force Elements", plesna grupa iz Bograda. Oni su već dobro poznata lica na domaćoj javnoj sceni, nastupali su mnogo puta kao podrška našim pevačima, ali sada su prvi put odlučili da svoj talenat, rad i trud pokazu u jednom talent šou programu.

Foto: TvPink Printscreen

Žiri je uživao dok je gledao njihovu koreografiju, a Kristina Kija Kockar se naročito oduševila kada su oni zaigrali uz njen hit "Amorova strela"

Foto: TvPink Printscreen

Znala sam da ste Kijevci - rekla je Kockareva odmah po završetku ovog nastupa, a Damir Handanović je dodao "Pošto ste Kijevci, moje ne! Šalim se!"

Foto: TvPink Printscreen

Vidim da ste radili sa mnogim izvođačima, njima sam i ja radio pesme, Dragana Mirković, Mia Borisavljević, Dara Bubamara, super. Ovo je bilo super, super enegija, vidi se da ste pro - naveo je Damir.

Foto: TvPink Printscreen

Što se mene tiče, vi ste sjajni. Moram da vam kažem, uvek su te plesne grupe koje smo videli na ovim takmičenjima sjajne i uigrane, vi imate stvarno ogromno iskustvo, zbog toga sam očekivala još nešto, a ne samo Kijinu pesmu, hit je, ali hajde ako probate nešto drugo. Izdvojte se, kao što ste se izdvojili po sinhronitetu - navela je Dušica Jakovljević, koju je Handanović pitao da li zna kako ide refren Kijine pesme, ako zna da je hit, ali ona nije znala reči pesme članice žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto se Sloba Radanović pobunio i rekao da mu nije jasna Dušica, ona je dodala: "Samo bih vas molila da nemate energiju Slobodana Radanovića, onda ste pukli".

Zavisi gde, imao je energije gde je trebalo da ima, to se slažem - odmah je stala u Slobinu odbranu Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Dok ne kreneš u tu industriju, govorimo o nekoj drugoj energiji, a to ostavite za vašu spavaću sobu - dodala je voditeljka Dušica Jakovljević.
Odličan izbor pesme, jeste veliki hit. Ja predlažem da sledeći put izaberete pesmu koju je Handanović radio, ili čak njegovu pesmu koju je otpevao autorsku. Prestani da peckaš moju pesmu. Ne može da se dira moja pesma i da se očekuje da ne odgovorim. Ako možeš da me ne prekidaš. Čitala sam komentare, mogla bih da pustim Handanovića da još nešto kaže da bude duhovit - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Ako padneš, nemoj da se kaljaš, ako se već ukaljaš onda bar nemoj da se valjaš - navela je Dušica.

Posle ovih škakljivih provokacija u žiriju, oni su konačno i glasali, a "TNT Force Elements" prošli su dalje sa svih pet da.

Kako je izgledao ovaj nastup pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Pinkove zvezde - All Talents

'