AKTUELNO

Ne može da dočeka da čuje reakciju publike na svoje nove numere koje je snimala dok je bila u blagoslovenom stanju.

Popularna mlada pevačica Aleksandra Prijović obradovala je sve vešću da se ovog leta vraća poslu, kao i da će leto provesti upravo sa svojom publikom na nastupima.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ZA PINK.RS OTKRILA KAD ĆE KRSTITI SINA ALEKSANDRA, a onda i koja koleginica joj je pružila najveću podršku kad se porodila!

Foto: Pink.rs

Aleksandru smo pitali da li možda ima u planu da uskoro, poput mnogih njenih kolega, zakaže veliki solistički koncert u Areni.

- Ja mislim da za sve postoji vreme kad šta treba da se uradi. Nigde ne žurim, treba dobro znati kad je trenutak za to. Ja bih veoma volela to. Svima nama kojima se bavimo ovim poslom jeste cilj da napravimo veliki solistički koncert. Naravno i ja imam veliku želju, ali ne znam kada će to biti. Sve zavisi od pesama. Pesme su ono šti čini nekog pevača. Što imaš više hitova i popularniji si, lakše možeš da napuniš i klub - kaže pevačica kroz osmeh za naš portal i dodaje da je uverena da ima najbolje pesme do sada koje će uskoro ugledati svetlost dana.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni je do sada sve polazilo za rukom i lepo teklo u karijeri, a videćemo sada kada izađu nove pesme kako će to ići. Ja se nadam da će biti dobro jer uvek sam bila skromna, ali ovog puta neću biti. Stvarno verujem da imam najbolje pesme do sada i veoma se radujem danu kada će ih publika čuti. Sada na leto izlazi nekoliko pesama, a krajem godine ceo album - rekla je Aleksandra za Pink.rs o novim numerama koje je snimala dok je bila u blagoslovenom stanju.

Autor: M. K.

#Aleksandra Prijović

'