AKTUELNO

Pevačica sa suprugom Filipom već uveliko razmišlja o prvom rođendanu i krštenju njihovog naslednika.

Popularna pevačica Aleksandra Pijović u svom prvom intervjuu nakon dvogodišnje medijske pauze za Pink.rs otkrila je da se na scenu vraća u julu nastupom na jednom festivalu. Aleksandra se uveliko priprema za veliki povratak, a ne krije da ona i njen suprug Filip Živojinović već razmišljaju i o proslavi prvog rođendana i krštenju njihovog naslednika Aleksandra kojeg je pevačica na svet donela pre dva meseca.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: LUKSUZNA PROSLAVA PUNOLETSTVA U DVORCU: Dragana Mirković danas slavi sinu rođendan! ONI ĆE BITI ZADUŽENI ZA MUZIKU, a svi nagađaju šta su njen suprug i ona DARIVALI Marku!

- Volela bih da krštenje bude baš za Aleksandrov prvi rođendan, ali možda bude i ranije, nisam sigurna. Malo smo pričali na tu temu, ali videćemo, već razmišljamo o tome - kaže Aleksandra za naš portal i otkriva koja koleginica joj je prva čestitala kada se porodila, ali i pružila najveću podršku.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

- Jedna od prvih koja mi se javila kad sam se porodila je Slađa Alegro. Ona mi je prva poslala poruku, čestitala mi i rekla mi da ako mi treba bilo kakva pomoć ili savet da je ona tu i da mogu da joj se javim u bilo koje doba dana ili noći i hvala joj mnogo na tome. Slađa je jedna divna žena i izvrstan pevač, veoma je cenim i poštujem i hvala joj na svemu - otkrila je pevačica za Pink.rs

Foto: Instagram

Autor: M. K.

#Aleksandra Prijović

'