AKTUELNO

Biće preko 200 zvanica na slavlju!

Pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić danas će organizovati veliku proslavu punoletstva svom sinu Marku i to u njihovom impresivnom dvorcu u Beču.

Foto: Promo.

Iako je Marko rođen u februaru, pevačica i njen suprug odlučili su da proslavu ostave za kasnije kako bi svi njihovi prijatelji i porodica mogli da prisustvuju u što većem broju.

Slavimo ga danas zato što je ovo nedelja slavlja i zato što su svi naši prijatelji i familija, koji su raštrkani po celom svetu, uglavnom slobodni i moći će da doputuju. Dolaze iz svih krajeva sveta, od Švajcarske, Nemačke... pa do Amerike - rekla je Dragana, koja je istakla da će na slavlju biti preko 200 zvanica.

Ovo je, inače, prvi put da će u njihovom dvorcu biti održana proslava takvog tipa, a to je bila želja njenog supruga.

Tonijeva želja je bila da prvo slavlje u dvorcu bude Markovo punoletstvo i to smo mu ispunili - ispričala je kroz smeh ponosno pevačica i dodala da će umesto benda goste zabavljati svetski poznati di-džejevi.
Niko neće pevati. Markova je bila želja, a iskrena da budem i moja, da angažujemo samo di-džejeve. To je za mene u neku ruku i veliko rasterećenje. Moja deca ne slušaju našu muziku, što ja razumem budući da ne žive u našoj zemlji, a i u tim su godinama kada se sluša neka druga vrsta muzike - kaže Mirkovićeva.

Foto: Pink.rs

Što se tiče poklona za punoletstvo Draganinog sina prvenca, pevačica nije želela da ga otkrije. Kako kaže, već su mu ga uručili u februaru. Iako smo pomislili da je reč o skupocenom automobilu, ona nas je demantovala.

Ne! Mi smo Marku za 16. rođendan kupili „mercedes“, kada je počeo sa časovima vožnje. Tada ga je vozio u prisustvu jednog od članova porodice, a onda je sa 17 i položio vožnju. Za 18. rođendan dobio je nešto drugo, ali vam ne mogu reći šta - rekla je zagonetno Dragana.

Autor: Pink.rs

#Dragana Mirković

'