AKTUELNO

Dobili su pet "da".

Prvi nastup u večerašnjim "Pinkovim zvezdama" imala su rođena braća Dušan i Dragan Krstić iz Novog Sada. Oni su pred izlazak na scenu rekli da su slučajno krenuli da se bave muzikom posle jedne zabave sa prijateljima.

Foto: TV Pink Printscreen

Dušan i Dragansvirali su akustične gitare i izveli pesmu koju su sami napisali, a koja je emotivno dirnula sve u studiju, kao i članove žirija. Prva se raznežila Dušica Jakovljević, sa kojom su bili saglasni i ostali članovi žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepo je sve! Meni se dopada vaš fazon. Kada ste seli tu, ja sam zamislila neku devojku kako se provoza na starom skuteru. I tako ste mi dočarali sve... Ja volim taj fazon. Nije mi se jedino dopao način pevanja, ali mi se tekst svideo i vidim razliku između tih starih tekstova... Kada je ranije muškarac jurio žene po gradu, bio je romantik, sada ih zovemo psihopatama - rekla je Dušica Jakovljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja jako cenim što ste odlučili da nastupite sa svojom pesmom. Ovde vidim da imate hiljadu svojih pesama. Vidi se da ste obojica jako vešti. Što se tiče svirke, jako dobro i hrabro. Pesma je onako, ali mislim da je za prvi krug izvanredno - izjavo je Žika Todorović.

Foto: TV Pink Printscreen

Rođena braća dobila su svih pet glasova od strane žirija, što znači da čemo u njihovim nastupima uživati i u nastavku "Pinkovih zvezda".

Autor: S. Kuvekalović

#Pinkove zvezde

'