AKTUELNO

Uspešna u svom poslu.

Nataša Kojić Taša, ćerka Dragana Kojića Kebe, već nekoliko godina živi u Americi gde je nastavila uspešno da gradi svoju karijeru i ime u Holivudu.

Osim pevanjem, Nataša je odlučila da se bavi i komponovanjem muzike. Ovoga puta, u intervju za jedan tamošnji portal, Kojićeva je podelila situacije koje su se dogodile otkako je krenula da se bavi ovi vidom umetnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Pre nekoliko nedelja, reditelj me je kontaktirao da komponujem muziku za njegov film. Svi su mislili da sam muško, jer na mom sajtu nisam stavila slike, ni ime. Samo radove. Svi su se iznenadili kada su videli da sam žena - rekla je Nataša.

Nataša Kojić je zatim u nastavku ovog intervjua, otkrila zbog čega nije stavila svoje ime na sajtu kroz koji prezentuje svoju umetnost.

Postoji sekcija na IMDB-u gde su moje nagrade za muzičko stvaralaštvo i filmsku industriju, na kojoj se nalazi moje ime, tako da je to sasvim dovoljno - dodala je Kojićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je zatim podelila priču o najsmešnijoj grešci koju je napravila kada je započinjala svoju karijeru, a onda i ispričala koju je lekciju naučila kada joj se to dogodilo.

Najsmešniju grešku koju sam napravila, napravila sam na filmskom setu. Pričala sam sa jednom talentovanom glumicom i pitala je da li je kompletno posvećena glumi. Ona se smešila tokom celog razgovora i na kraju mi je ona rekla da je Suzan Sarandon. Obe smo se smejale. Ona je nosila periku za vreme snimanja. Ja nisam prepoznala s kim sam razgovarala - izjavila je Nataša.

PROČITAJTE: USKRŠNJE IGRARIJE U MAGAZINU IN: Vrištaćete od smeha kada budete videli šta su Dušica i Ognjen radili u studiju Sanje Marinković! (VIDEO)

Pink.rs

#Nataša Kojić

'