AKTUELNO

Mnogi prognoziraju da bi Radiša Trajković Đani uskoro mogao da postane naš čovek u nekoj od najuticajnijih finansijskih institucija na svetu.

Odavno je poznato da Radiša Trajković Đani pravi odličnu atmosferu na svakom od svojih nastupa, a posebnu motivaciju da pruži svoj maksimum ima u dijaspori, kada peva za sve ljude sa "debelim" novčanikom.

Foto: Printscreen

Video-snimci na kojima se vidi kako na Đanija kite devizama svuda po telu više puta su privlačile pažnju javnosti, a poslednji u nizu šokirao je čak i one koji su se nagledali Radišinih svakakvih izdanja.

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da je Đani, zahvaljujući svom umetničkom izrazu, zaradio brdo novca koji više nije mogao ni da prebroji, on je rešio da u ruke uzme ni manje ni više nego veliki automat za brojanje novčanica, kako bi u svakom trenutku imao uvid u iznos svog bakšiša!

Foto: Printscreen Youtube

Brojanje novca bilo mu je na prvom mestu, pa mu nije bio problem da, dok u jednoj ruci drži mikrofon, u drugoj drži aparat velike težine.

Mnogi su komentarisali da je Đanija Bog baš za sve stvorio, pa ne bi bilo iznenađujuće ukoliko bi svoju ogromnu ljubav prema novcu dokazao i angažmanom u nekom od odbora Međunarodnog monetarnog fonda ili Svetske banke. Zbog toga što oko njega i po njemu možemo videti isključivo devize, sigurno je da mu funkcija guvernera Narodne banke Srbije uopšte ne bi bila interesantna.

Autor: D. Tanasijević

#Evri

#Evro

#MMF

#Narodna Banka Srbije

#Radiša Trajković Đani

#Svetska banka

#pevač

'