AKTUELNO

Sprema iznenađenje za svoje fanove!

Popularni pevač i član žirija "Pinkovih zvezda" Sloba Radanović juče je ekranizovao svoj novi singl koji će idućeg meseca predstaviti mnogobrojnim fanovima, a pred okupljene novinare izašao je s jednim sočivom na oku, čime je iznenadio sve.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Pesma se zove "Ja se ne brinem", to sam već rekao jednom prilikom. Pesma je moja neka ispovest o svemu... Ne ispovest, nego kako se ja trenutno osećam u svojoj glavi, to sam kroz pesmu ispoljio - odmah je objasnio Sloba o čemu će biti reči u njegovoj novoj pesmi, a potom dodao:

- Ja se ne brinem ni o čemu i mislim da će sve biti onako kako je zapisano, svakom dođe ono po zasluzi. Šta god mi tu hteli da ispravimo, sve se tu na kraju svodi na ono "kako radiš, tako ti se vrati".

Foto: Pink.rs

Do sada je snimao samo visokobudžetne spotove, te nastavlja u tom maniru.

- Ovo je samo jedna od lokacija, a tek kad izađe spot videćete i druge, bukvalno smo spremili jedan mali mini film - obećava Sloba, koji još uvek ne razmišlja o svom albumu prvencu, već će fanove obradovati singlovima.

- Ne bežim od toga, ali trenutno ne planiram album. Imam dosta pesama, ali ne planiram da izbacim album, biće to singlovi... Mada, ništa nije isključeno - rekao je Sloba za Pink.rs.

Pink.rs

#Slobodan Radanović

#pevač

'