AKTUELNO

Dragojevićevu nervira jer je zadrugar previše emotivan.

Neodlučnost Davida Dragojevića da li će gostovati ili ne u emisiji "Amidži šou" dovela je Anu Korać do ivice nervnog sloma, pa je najstrašnije ishisterisala jer njen dečko ne može da prelomi i donese odluku u vezi sa gostovanjem sa bivšom verenicom Aleksandrom Subotić.

Foto: TV Pink Printscreen

David je ipak odlučio da gostuje u ovoj zabavnoj emisiji, a po njegovom povratku Ana ga je ignorisala i stavila tačku na njihovu vezu. Ovo je potpuno slomilo Dragojevića, te je ceo dan proveo sam na farmi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Povodom ovoga kontaktirali smo Davidovu majku Biljanu koja pomno prati svaki korak svog sina, a ova situacija ju je pomalo uzrujala, jer je zabrinjava psihičko stanje svoga naslednika koji je klonuo. Biljana nam se poverila i otkrila njeno mišljenje povodom ove situacije:

Ja bih pustila da prođe još neki dan da bih mogla da dođem do nekog zaključka. Ima nešto u tome što on odmah nije odlučio da ide u "Amidži šou". Zašto ne bi išao? Zorica i Mića su mu rekli da ide i on je odlučio da ode, pa je verovatno to nju iznervrialo. Kad mu je ona rekla da ide, on nije hteo, a pod uticajem njih on je išao. Ona je tu verovatno pukla, jer je on poslušao njih, a ne nju - rekla je Biljana.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Biljana bi volela da se Ana i David pomire

Dragojevićeva majka je priznala da bi volela da David ima Aninu podršku i da je to ono što njemu nedostaje tokom boravka u Beloj kući. Biljana je, iznenađujuće, istakla bi želela i da se pomire, jer je tada njen naslednik srećan i zadovoljan jer u žustrim raspravama sa Aleksandrom ima podršku Koraćeve.

David je veliki emotivac i to me kod njega nervira, što sve doživljava lično. Da je napolju to bi bilo drugačije. Ona je uz njega uvek kada su u pitanju napadi između njega i Aleksandre. Uvek ga je branila. Ja znam kako on diše. Ja znam da on neće da uvredi starije i ima rispekt, zato je on i prihvatio Mićin savet. Volela bih da se Ana i David pomire na neki način, jer su kompaktni i zajedno kada su u pitanju napadi bilo na nju, bilo na Davida - ispričala je Biljana i dodala:

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Ne razumem baš zašto su se posvađali na krv i nož. Veoma sam bila ljuta na te njene komentare. Odskakala sam od kreveta! Mislim da to nije način, a ni razlog da se stavi tačka, ali okej, ako je to njen izbor. Ja bih sačekala još pa da vidimo kako će se odvijati njihova veza - kaže Dragojevićeva.

Pročitajte još: ŠTO SE MENE TIČE, DAVID MOŽE NA MARS DA IDE: Ana Korać definitivno OTPISALA Dragojevića! (VIDEO)

David neće dati novu šansu Aleksandri

Davidova majka se osvrnula i na gostovanje bivših ljubavnika u emisiji "Amidži šou" i tom prilikom objasnila šta priznala Subotićevoj, kao i to da smatra da njen sin neće dati novu šansu Aleksandri.

Bila mi je veštačka. Upadala mu je konstantno u reč, to je ono što je njega odbijalo kod nje. Mislim da tu nema povratka. Ona ga je svojim ponašanjem ohladila potpuno - rekla je Biljana u intervjuu za Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. Božović

#Ana Korać

#David Dragojević

'