AKTUELNO

Jako je pogodila vest o njegovoj smrti!

Smrt glumca Igora Pervića iznenadila je javnost, a njegovi prijatelji i kolege se celog dana opraštaju od njega. Kako se navodi, glumac je preminuo u 52. godini od karcinoma jetre.

Poznato je da je glumac bio u braku sa Jelenom Tinskom i da se zabavljao sa glumicom Jovanom Petrović, ali ono što malo ljudi zna jeste da je bio oženjen književnicom Jasminom Holbus, za koju je govorio da je njegova "slamka spasa".

Foto: E-Stock/Smart_art

Kada smo pozvali Jasminu, ona je bila vidno iznenađena zbog vesti da je Igor preminuo, te nam je otkrila da nije ni znala da je bolestan.

I mene je jako iznenadila vest da je preminuo. Ne znam šta bih vam rekla, ne bih da iznosim privatne detalje. Ja nisam znala da je on bio bolestan, mi smo se zadnji put čuli za Božić, ovih meseci nismo i izgleda da se sve to izdešavalo u poslednja dva, tri meseca. On je od mene očigledno želeo da sakrije da je bolestan - rekla je Jasmina i dodala:
Mi jesmo bili prijatelji čitav život, ali stvarno nisam znala za sve ovo što se dešava. Mi smo se razveli 1996. godine, ali smo ostali u dobrim odnosima - zaključila je Jasmina.

Foto: TvPink Printscreen

Kako se navodi, kremacija glumca će biti održana u ponedeljak, 29. aprila, u 13 sati na Novom groblju.

Autor: N. Vujčić

#Igor Pervić

'