AKTUELNO

Spremaju nešto putpuno drugačije od onoga na šta smo navikli.

Jedna od najpopularnijih pevačica današnjice na ovim prostorima Maja Berović održala je sinoć koncert za pamćenje u Tuzli. Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" bila je na ovom spektaklu, a Maja je pred premijernim kamerama otkrila sve svoje impresije.

Foto: TvPink Printscreen

Osećam se sjajno i uzbuđeno, jedva čekam da se razbacam po bini. Razmišljam o nekim normalnim stvarima, gde mi je fotograf, gde mi je mikrofon - rekla je pevačica pre nego što je izašle pred publiku.

Nakon što se koncert završio, ona je vidno uzbuđena ponovo stala pred objektiv premijerne kamere i podelila svoje prve utiske.

Foto: TvPink Printscreen

Tuzla je definitivno grad koji ima neku posebnu energiju, nastupala sam ovde mnogo puta ali ovo večeras je bilo veličanstveno, jedno veče koje treba doživeti. Ljudi osete kada neko peva iz duše i kada voli to što radi - navela je Berovićeva.

Ona je otrkila da je njen suprug Alen zadužen za organizaciju svakog njenog nastupa, te da je na njemu velika odgovornost.

Foto: TvPink Printscreen

Na njemu je velika odgovornost, ali je realan, kad nešto nije dobro on kaže "Nije dobro". Mi se uvek sporečkamo kad smo gladni, kad smo gladni - nismo svoji - rekla je Maja kroz osmeh.

Ovom prilikom ona je najavila i svoj novi projekat, duetsku pesmu koju sprema sa Acom Lukasom.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PRVI PUT POSLE POROĐAJA NA MALIM EKRANIMA! Goga Sekulić došla u Srbiju, pa pokazala kako izgleda sa 17 kilograma manje! (FOTO)

Lukas me je pozvao i rekao mi da ima sjajnu pesmu za nas. On je čovek kome ne možete da odolite, jer ume da prepozna hit i dobru pesmu. Iznenadio me je prijatno, pesma je sjajna. Sačekaću da on malo više kaže o toj pesmi, spot nije još snimljen, razmišljamo kakav će biti. Pesma je emotivna, nešto drugačije od onoga što publika očekuje od mene i od njega. To je široka pesma, sa dušom i emocijom - otkrila je Maja kroz osmeh.

R. L.

#Maja Berović

#Premijera-Vikend specijal

'