AKTUELNO

Pop pevač bio je revoltiran radom hrvatskih medija, zbog čega se i oglasio na društvenim mrežama.

Toni Cetinski poznat je kao neko ko nema dlake na jeziku, i ko koristi društvene mreže da iskaže svoje stavove.

Naime, pop pevač rešio je da se obračuna sa hrvatskim medijima i to putem društvene mreže Fejsbuk, a sve to zbog majke Vinke i oca Mirka.

Prema onome što je Toni napisao, njegovi roditelji dobili su sudski spor, a ono što je iznerviralo pevača jeste što niko od novinara nije o tome pisao.

- Jedno pitanje za dobro jutro. Kad neko nekoga blati i optužuje (slučajno baš pred izbore) onda pišete i dajete naslovne strane vi novinarsko-udbaško-uredničke pi*ke, a kad nekoga oslobode svih optužbi onda ćutite kao pi*ke? Svakako ste pi*ke! Moj zaključak je da ste potplaćena i neprofesionalna stoka! (čast izuzecima). Pravda je spora ali dostižna pa se nadam da će i po vas stići. Ali, zdravlje ljudi koje ste godinama gazili svojim nagađanjima i lupetanjima je zauvek narušeno pa vam želim da vam se sve vrati u istoj meri. Svakome po zasluzi. Ne znam šta se čeka sa tom lustracijom, ali ona je nužna zbog budućnosti svih naših poštenih i nevino optuženih građana. Pa da onda vidim te velike uredničke genijalce koga će pre od svojih mecena staviti na naslovnice i na stub srama. "Dao Bog da vas voda odnijela" će se pevati, a vi ćete se u svome blatu koprcati i neće vas spasiti ni taj silni prljavi novac koji ste od tih svojih kukavica dobijali. Srećno - napisao je Cetinski na svom profilu na ovoj društvenoj mreži.

Ovi Tonijevi stavovi naišli su na odobrenje njegovih pratilaca na ovoj društvenoj mreži, koji su mu u komentarima pružili podršku.

Ipak, Toni nije dozvolio da mu ovo pokvari raspoloženje, posebno zato što je objavio novi spot za pesmu "Laku noć", i to u susret spektaklu "Music Week Festivalu".

Foto: Dario Lepoglevec

Cetinski će svojim nastupom otvoriti ovogodišnji, drugi po redu "Music Week festival" koji će se održati od 9. do 18. marta na Kopaoniku.

Foto: Dario Lepoglevec

Pored prirodnih lepota, ski staza i zanimljivih sadržaja omiljenog zimskog centra gotovo svih turista u regionu, posetioci "Music Week festivala" imaće priliku da uživaju u koncetima najvećih muzičkih zvezda.

U sportskoj sali hotela "Grand" , koja će biti u toku ovog festivala biti pretvorena u luksuzni koncertni prostor, Toni će 10. marta premijerno izvesti numeru "Laku noć" i time suprotno od naziva pesme poželeti dobro veče svim gostima na prvoj večeri festivala. Pored nove pesme svi prisutni uživaće u najvećim hitovima velike regionalne zvezde, čije pesme već dugo tope i ona najtvrđa srca.

Foto: Dario Lepoglevec

I ove godine "Music Week festival" obećava nezaboravan provod uz najveća imena sa domaće muzičke scene. Najbolji provod pored Tonija obećavaju Svetlana Ražnatović Ceca, Aca Lukas i Tropico bend.

Autor: M. Đurović

#Toni Cetinski

#novinari

#pevač

'