AKTUELNO

Nije joj lako, ali mora to da uradi!

Vest da je kralj narodne muzike Šaban Šaulić preminuo potresla je javnost, a njegova porodica je sa nevericom primila ovo saznanje. Ipak, dva meseca posle njegove smrti, njegova ćerka Ilda Šaulić donela je važnu odluku.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Naime, Ilda je odlučila da se vrati pevanju. Iako joj je teško da kroči na muzičku scenu samo dva meseca pošto je iznenada izgubila oca, Ilda veruje da će joj posao pomoći da se lakše izbori sa gubitkom.

Šaban joj je uvek govorio da mora da bude profesionalac i da je njen posao da uveseljava druge čak i kad njoj nije do zabave. Da će joj pesma pomoći da prebrodi i najveće tuge, te da je ona uvek lek. Kao i u ostalim profesijama, kada izgubite nekog bliskog, morate da radite. Idete na posao, a u sebi patite. Ta bol neće proći ni za mesec ni za godinu, ali se mora raditi i zaraditi za hleb - kaže izvor blizak porodici i dodaje da tu odluku nije donela sama i naprečac, već da joj je u tome pomogao suprug Bojan, a njena porodica joj je pružila podršku.
Teško joj je bilo i da pomisli na pesmu, a kamoli da sama zapeva. Ipak, svesna je će joj posao odagnati misli i da će joj pomoći da lakše i brže prebrodi ovaj period. Prvi nastup će biti najteži i najemotivniji. Kad njega prebrodi, sve će biti lakše. Takođe, postoji velika šansa da Ilda uskoro uđe u studio i snimi novu pesmu posvećenu ocu - kaže izvor.

Foto: Pink.rs

Otpevaće Šabanovu pesmu

Kako otkriva izvor, ideja je da ćerka Šabana Šaulića otpeva pesmu na jednu od kompozicija koje je njen otac uradio a nikad nije objavio, te da se za tu muziku i aranžman napiše tekst o ocu i ćerki.- Ildini saradnici smatraju da bi ta pesma bila najemotivnija u njenoj dosadašnjoj karijeri jer bi opevala njen odnos sa pokojnim ocem. Takođe, to što je sam Šaban Šaulić uradio muziku i aranžman pesmi će dodatno dati na važnosti i ekskluzivitetu - zaključio je izvor.

Autor: Pink.rs

#Ilda Šaulić

#Šaban Šaulić

'