AKTUELNO

Uživaju u svakom trenutku.

Pevačica Ivana Selakov i njen izabranik Predrag Mirković uživali su deset godina u ljubavnoj vezi, nakon čega su odlučili da svoju ljubav krunišu brakom, a zatim i prinovom.

PROČITAJTE: DIRLJIVO! Goga i Uroš su postali roditelji pre tačno četiri meseca, a sada je ponosni otac podelio novosti koje su sve raznežile! (FOTO)

Foto: Instagram

Njih dvoje postali su ponosni roditelji 14. novembra prošle godine devojčice kojoj su odlučili da daju ime Kruna. Posle pauze ponosna mama odlučila je da se vrati na muzičku scenu u velikom stilu, a nedavno je objavila novu pesmu.

PROČITAJTE: ZBOG S*KSA UGROZILI BEZBEDNOST SVIH ZADRUGARA! Stigla kazna za Lunu i Marka, evo koliko novca su izgubili nakon intimnog odnosa! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, iako ima ponovo previše poslovnih obaveza, Ivana koristi svaki slobodan momenat kako bi uživala sa ćerkicom. Suprug joj uvek pomaže oko bebe, zbog čega uspešno postiže da obavi sve privatne i poslovne obaveze.

Ivana i Peđa su se složili da im još uvek ne treba dadilja koja bi im pomogla oko deteta, a pevačica je odlučila da sa svojim fanovima ovoga puta podeli fotografiju sa naslednicom koja je nastala dok su uživale u prirodi tokom jednog sunčanog dana.

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Ljubav. #bebaKruna - napisala je Ivana ovom prilikom.

Zbog ove objave Ivana je uspela da razneži sve pratioce na društvenoj mreži Instagram, a ispod fotografije stigli su samo pozitivni komentari na njen račun, a mnogi Ivanini pratioci složili su se da beba više liči na nju, nego na Peđu.

Pink.rs

#Ivana Selakov

'