AKTUELNO

Jedna uloga obeležila joj je karijeru!

Jelica Sretenović svojom neposrednošću i energijom vladala je jugoslovenskom glumačkom scenom, a ostaće upamćena njena uloga Koke u "Boljem životu". I danas je tako oslovljavaju, a ona je nekoliko puta istakla da joj to ne smeta.

Foto: E-stock/Neniska

Srednju školu je napustila da bi se pripremala za FDU, a ne krije da je zbog toga dobila i šamar od sekretara škole.

Toliko sam bila sigurna da ću položiti prijemni da nisam ni razmišljala o drugoj opciji. Dobila sam i šamar od sekretara škole. Pitao me je da li sam normalna i rekao da ne može da veruje da se ispisujem a još ni drugi razred nisam završila - rekla je u jednom inetrvjuu Jelica.

I dok su njeni vršnjaci pohađali treći razred srednje škole, Jelica je postala student. Sa 19 godina se udala i to za druga svoje tetke, Miloša Sretenovića.

Isto se ludovalo kao i danas. Počev od matinea u Domu omladine, pa do diskoteka koje su tada bile najjače! Vraćali smo se kući u četiri ujutru! Pa ja sam sve to "poobavljala" do svoje 18. godine, pošto sam se udala sa 19 - istakla je glumica.
On je dolazio po tetku da idu u školu zajedno i praktično me je gledao kako rastem. Kada su oni imali 16 godina ja sam imala pet, odnosno, kada su pošli na fakultet, ja sam bila đak prvak. Iako smo se znali od ranije, naš susret posle svih tih godina je bio ljubav na prvi pogled. Zabavljali smo se godinu dana. Miša je bio ozbiljan čovek, radio je u Skupštini grada i, normalno, izlazio po restoranima. Kad ja poželim da idem u diskoteku, i on je išao sa mnom. Izludujem se, izđuskam, a on sedi i čeka i ponekad se samo prekrsti. Miša je bio sjajan - prisetila se Sretenovićeva svog sada već pokojnog supruga.

Foto: TV Pink Printscreen

Miloš i Jelica Sretenović imaju dve ćerke Anu i Olju, njegovu smrt je veoma teško podnela, ali je snagu da nastavi dalje pronašla u deci, a kasnije i u unucima.

PROČITAJTE JOŠ: OPA BATO! PROCURILE ŠOK FOTKE SERGEJA TRIFUNOVIĆA! Novopečeni vođa opozicije uslikan u krevetu sa STARLETOM IZ ZADRUGE i njenom drugaricom: Pogledajte kako ih propali glumac grli i gde su mu one stavile glavu!

Pink.rs

#Jelica Sretenović

'