AKTUELNO

Ne propustite novi Paparaco lov u sredu od 22 časa samo na televiziji Pink!

U novom izdanju emisije "Paparazzo lov", u sredu, 10. aprila od 22 časa na TV Pink, ekipa je pratila u stopu najmlađu domaću muzičku zvezdu - Anastasiju Ražnatović. Cecina ćerka je pokazala da živi jedan jednostavan život, koji uključuje čak i činjenicu da joj ne predstavlja problem da neku robu pazari u kineskom butiku. Kako za Anastasijom, tako je ekipa emisije bila za petama i njenom bratu Veljku, ali i njihovoj majci Ceci. Sa kim su se sretali i kojim povodom videćete u opsežnom izveštaju.

Foto: TvPink Printscreen

Život Kije Kockar i Slobodna Radanovića je već gotovo dve godine u žiži javnosti. Ovog puta "Paparazzo lov" je pokušao da dođe do odgovora na pitanje da li se oni više vole ili mrze i da li je Kijina nova ljubav u stvari bila samo farsa. Pri tom, u konkretnim snimcima videćete koliko i dalje pobednica prve “Zadruge” pravi prekršaja tokom vožnje, ugrožavajući svoj, kao i živote ostalih učesnika saobraćaja.

Foto: TvPink Printscreen

Treća godišnjica od ubistva pevačice Jelene Marjanović ponela je ekipu ove emisije da provere kako se članovi njene porodice ponašaju kada je već prošlo toliko vremena od njenog ubistva, a da razrešenja još nema. Saznaćete šta se desilo na pomenu i šta rade Marjanovići ovih dana.

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljka Dea Đurđević izašla je iz bolnice posle dva meseca. Kako se o njoj brinu njena majka i verenik Mladen Mijatović, možete se uveriti u jednom od priloga u ovoj emisiji.

Glumac i voditelj Milan Kalinić napravio je još jedan skandal u nizu kada se fizički obračunao sa jednim navijačem na tribinama hale Pionir, pa u emisiji sledi prilog o ovom događaju i šta je Kalinić radio nakon toga.

Foto: TvPink Printscreen

Emisija se bavi i prinovom u porodici Zorice Brunclik, odnosom Snežane Đurišić i njenog partnera, kao i nastavkom skandalozne porno priče Dare Bubamare.

Foto: TvPink Printscreen

Šta vas sve očekuje pogledajte u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

#Dara Bubamara

#Dea Đurđević

#Jelena Marjanović

#Kristina Kockar

#Milan Kalinić

#Paparazzo Lov

#Slobodan Radanović

#Snežana Đurišić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Televizija Pink

#Veljko Ražnatović

#Zoran Marjanović

#Zorica Brunclik

#emisija

'