AKTUELNO

Nema sreće u ljubavi!?

Boris Novković iza sebe je ostavio tri braka, a poslednji je trajao samo pet meseci. Pevač je nedavno postao i otac ćerkice Si, koju je dobio sa 25 godina mlađom studentkinjom dizajna Iris Volf. U hrvatskoj je dobio nezvanični nadimak - kralj propalih brakova.

Foto: TvPink Printscreen

Prva Borisova supruga bila je glumica Bojana Gregorić, sa kojom je bio pet godina u braku. Nakon toga trinaest godina je bio u braku s novinarkom Lucijom Matić. S njom ima i dva sina, Nou i Bona, a po pisanju medija ovaj brak se raspao jer se pevač zaljubio u slikarku Ivu Višošević sa kojom je bio u vezi tri godine.

Treći brak nije dugo trajao a bio je sa Ines Katić, koja je od Novkovića mlađa dve decenije, a sa njom Boris je proveo pet meseci, a on je o ovom braku rekao:

Svi koji ste predviđali neslavan kraj, uživajte u tome i mislite da ste u pravu. Niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvek i ponovo dati celog sebe za ljubav. Ako treba četvrti i peti i deseti put! Verovaću u pravu ljubav, zauvek! I nema drugog komentara. Ines, hvala - napisao je Boris na svom Fejsbuk profilu.

Podsećanja radi, pevač Boris Novković i studenkinja modnog dizajna Iris Volf koja je 25 godina mlađa od njega postali su roditelji. Iris je rodila devojčicu kojoj su roditelji dali ime Si u Zagrebu, a par je presrećan zbog prinove.

PROČITAJTE JOŠ: BRANIO SAM DRUGA, NIJE BILO DRUGOG NAČINA! Milan Kalinić progovorio o TUČI na derbiju: Evo zbog čega je došlo do PESNIČENJA (FOTO)

Pink.rs

#Boris Novković

'